Jedno VELKÉ DÍKY Veterán Cupu v Letohradu…

foto

Když mě tenkrát Martin Motyčka volal a říkal mi, že by chtěli i naší Janču přidat do sbírky pro základní školu speciální Neratov a pro malého Vašíka, tak jsem s poděkováním odmítla, jelikož jsem neviděla důvod, aby se nám nějak pomáhalo, jelikož vím, že to je potřeba i pro jiné.

Uplynulo pár měsíců a my našli soukromou kliniku v Ostravě, kde už jsme v té době absolvovali pobyt, který se nakonec ukázal, jako velmi progresivní pro naší Janču, ale bohužel už je to o financích, intenzivní čtyřtýdenní pobyt tady na soukromé klinice stojí 90 800,- a to jsou jen terapie, bez ubytování a stravy.

No asi takhle, na sociálních stránkách vyběhl v té době Janči profil jako malá Kanada a k tomu i transparentní účet no a kdo nám hned volal ? Ano Martin a hned mi do telefonu řekl, že následující rok je tam malá ve sbírce taky a že nechce slyšet nějaké ne, v tu chvíli Vás to samozřejmě dostane, ale v tu chvíli jsem byla šťastná, hlavně kvůli té naší malé Kanadě, že se jí můžou opět dopřát speciální terapie které jí i minimálními krůčky posouvají dále.

Martin Motyčka je neskutečný člověk s velkým srdcem a vím, že to ví i lidi v jeho okolí. Vím, že za celým Veterán Cupem je jeho celoroční práce, které si vážíme. Moc děkujeme všem kteří Martinovi pomáhají s celou organizací turnaje a věcí okolo, děkujeme že můžeme být součástí a tobě Martine ještě jednou VELKÉ DÍKY.